FOREVER ACTIVE HA- ZA BOLJU POKRETLJIVOST ZGLOBOVA

0

Forever Active HA osigurava jedinstvenu hijaluronsku kiselinu male molekularne mase. Jedinstven spoj đumbira i kurkume i jedan od na tražištu najmoćnijih dodataka prehrani za hidrataciju kože i učinkovito podmazivanje zglobne hrskavice.

Hijaluronska kiselina je posebna bjelančevina koju proizvodi naše tijelo za podmazivanje zglobova i mišića, te za odgovarajuće vlaženje kože.

Kako starimo naše tijelo proizvodi sve manje i manje HA. Uz manjak HA zglobovi gube prirodno podmazivanje, a koža postaje hrapava i suha.

Sve do nedavno hijaluronsku kiselinu je trebalo davati u obliku injekcije, jer je probavni trakt nije mogao apsorbirati u prirodnom obliku.

Zahvaljujući procesu Injuv, Foreverovom posebnom procesu HA se sada može uzimati u obliku tableta kao dodatak prehrani. Stoljećima su već kineski travari upotrebljavali đumbir i kurkumu za pravilno funkcioniranje zglobova.

S hijaluronskom kiselinom malene molekularne mase i snagom đumbirova ulja i kurkume, Forever Active HA je vaš ključ za bolju pokretljivost!

Prednosti Forever Active HA:

stimulira stvaranje sinovijalne tekućine i potiče regeneraciju hrskavice zglobova

pomaže u boljoj pokretljivosti zglobova i otklanja bolove

pospješuje vlažnost kože

pomaže u zatezanju bora

 

Za vraćanje pokretljivosti zglobova uz Forever Active HA odlično se mogu kombinirati i sljedeći proizvodi Forever ESM kompleks- FOREVER MOVEFOREVER FREEDOM i ALOE MSM GEL

 

Pakiranje proizvoda sadrži 60 tableta

 

Mogućnost narudžbe:

Forever Living posluje u preko 160 država svijeta, ako želite naručiti proizvod možete nam se obratiti putem kontakt obrazca na stranici ili nazovite na tel.+385 92/199-3693 ili kliknite link i naručite proizvod u državi u kojoj se trenutno nalazite Forever Card Club WEB SHOP

 

 

 

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More