VITOLIZE WOMEN – Zdravlje i vitalnost žena

0

Što se krije iza hormonskih i drugih problema?

U društvu u kojem živimo proširila se tiha epidemija preopterećenosti i potrošenosti, što je posljedica izloženosti stresu. Iako ta epidemija jednako zahvaća i muškarce i žene, kada je riječ o hormonima, ipak je više pogođen hormonski sustav žena. Tome u prilog govori simptomatologija, to jest žene su često loše volje, muči ih pretilost, libido kao da više ne postoji, a tu je i čest osjećaj iscrpljenosti.

Mnoge studije proučavaju blagodati pravilne prehrane u svrhu prevencije tjelesnih i psihičkih simptoma PMS-a. Stručnjaci su suglasni u tome da treba unositi obilje žitarica, voća, povrća i kruha od cjelovitih žitarica. Treba izbjegavati jednostavne šećere i slatkiše, te masnu hranu. Slanu hranu treba izbjegavati u drugoj polovici ciklusa, jer potiče zadržavanje vode u organizmu.

Forever Living-VITOLIZE WOMEN

 

Ova prirodna mješavina voća bogatog antioksidansima, bilja, vitamina i minerala posebno je osmišljena za ženske potrebe i ravnotežu hormona.

Svaku ženu muči neka nelagoda; usljed PMS-a, menopauze ili neadekvatne funkcije urinarnog trakta, sa hormonalnim promjenama i specifičnim potrebama prehrane.

Autentična biljna mješavina Vitolize obuhvaća mješavinu biljaka;

– jabuku u prahu

bobice biljke schisandra, biljke koja se stoljećima upotrebljava u Kini i Rusiji zbog brojnih korisnih svojstava

– prah brusnice koji poboljšava zdravlje urinarnog trakta i folnu kiselinu, te predstavlja cjelovit dodatak prehrani koji koristi ženskom tijelu

Ekskluzivna mješavina hranljivih sastojaka Vitolize također, obuhvaća mješavinu hranljivih sastojaka koji su posebno izbalansirani tako da daju potporu zdravlju žene i hormonskoj ravnoteži.

Magnezij, vitamin C i vitamini B neophodni su za proizvodnju hormona, ali ovi neophodni hranljivi sastojci često su deficitarni zbog stresa i ljekova koji se često koriste, uključujući i hormonsku terapiju.

Navedeni vitamini kombinirani su sa patentiranim oblikom željeza i kalcija, dva minerala neophodna za zdravlje kardiovaskularnog sustava i kostiju.

Ovi hranljivi sastojci tako su izbalansirani da osiguravaju  potpunu podršku u ravnoteži hormona. Tako na prirodan način možete ublažiti PMS i tegobe menopauze, kao i održati pravilnu razinu hormona.

U Forever ponudi možete potražiti i dodatak prehrani za vitalnost muškaraca i zdravlje prostate https://aloeveramonika-team.com/vitolize-man-za-vitalnost-muskarca/

 

Pakiranje proizvoda sadrži 120 tableta

Proizvod je dodatak prehrani i može se primijeniti uz medicinsku terapiju. 

 

MOGUĆNOST NARUDŽBE:

-putem web shopa NARUČI SADA

-ili pouzećem

Forever Living posluje u preko 160 država svijeta, ako želite naručiti proizvod možete nam se obratiti putem kontakt obrazca na stranici ili nazovite na tel. +385 92/199-3693 ili kliknite link i naručite proizvod u državi u kojoj se trenutno nalazite Forever Card Club WEB SHOP

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More