ALOE EVER-SHIELD, dezodorans bez štetnih spojeva

0

ALOE EVER-SHIELD, dezodorans bez štetnih spojeva

Najvažnije je odabrati dezodorans koji ne sadrži aluminij, odnosno aluminijeve soli kao što su aluminij klorid i aluminij klor hidrat jer su ih istraživanja povezala s karcinomom dojke, no upitno je kolike su doze doista štetne. Oni skloni alergijama trebali bi izbjegavati i parabene.

 

KAKO DJELUJU ALUMINIJSKE SOLI U DEZODORANSIMA?

Treba uzeti u obzir da aluminijeve soli djeluju na kožu tako da se ona zateže, a bore začepljuju. Rezultat je da se manje znojimo, odnosno bolje rečeno, znoj se ni ne može osloboditi kroz pore.

Dezodoransi,  ne sprečavaju znojenje, nego samo neutraliziraju neugodan miris. Važno je da dezodoranse, osobito antiperspirante, nikada ne nanosimo na svježe obrijanu kožu. Oštećena koža – a teško da koža neće biti takva nakon brijanja – upija puno veće količine aluminija, parfema ili konzervansa. Zato se preporučuje kozmetičke proizvode koji sadrže aluminij, nanositi samo na zdravu kožu jer u tom slučaju obrambena funkcija kože jako dobro funkcionira.

MOŽEMO LI DOBRO MIRISATI I AKO NE KORISTIMO ALUMINIJSKE SOLI

Da, možemo, i to jako dobro. U tom kontekstu doista se dogodila promjena u načinu razmišljanja jer smo dobili alternativu koja ni u čemu ne zaostaje tradicionalnim dezodoransima.

Nove formule dezodoransa sadrže visokovrijedne antimikrobne supstance koje reduciraju broj bakterija, uzročnika neugodnog mirisa. To znači da se blokiraju procesi zbog kojih znoj ima neugodan miris. Upotrebljavaju se bazični minerali koji neutraliziraju kiselost znoja i tako zaustavljaju rast broja bakterija koje uzrokuju neugodne mirise.

ALOE EVER-SHIELD kao zaštita koja se nanosi ispod ruke s lakoćom klizi. Zahvaljujući visokom udjelu Aloe Vere, ovaj nježni dezodorans može se nanijeti izravno na kožu bez nadraživanja.

Pruža vam cjelodnevnu zaštitu. Aloe Ever-Shield ima čist, ugodan miris, koji se pretjerano ne ističe i pruža vam osjećaj ugode i čistoće tijekom 24 sata.

 

ZAŠTO JE FOREVEROV ALOE EVER-SHIELD POSEBAN;

– moć aloe vere vam pomaže u izbacivanju toksina iz žljezda

– ugodnog je i blagog mirisa, univerzalan za žene i muškarce

– jedinstvenog je sastava

– ekonomičan je jer može trajati i uz svakodnevnu primjenu do 9 mjeseci

– na prirodnoj je Aloe Vera bazi

– ne sadrži alkohol i ostale štetne kemijske sastojke

– koža može prirodno disati i obavljati svoju funkciju nakon njegovog nanošenja

– ne ostavlja tragove na odjeći

Vjerujemo da su ovo dovoljni razlozi zašto biste izabrali ALOE EVER-SHIELD i postali jedan od milijun korisnika ovog proizvoda koji je doista na prirodnoj bazi u cilju zaštite zdravlja.

Pakiranje sadrži 92,1 gr

MOGUĆNOST NARUDŽBE:

-putem web shopa NARUČI SADA

-ili pouzećem

Forever Living posluje u preko 160 država svijeta, ako želite naručiti proizvod možete nam se obratiti putem kontakt obrazca na stranici ili nazovite na tel. +385 92/199-3693 ili kliknite link i naručite proizvod u državi u kojoj se trenutno nalazite Forever Card Club WEB SHOP

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More