FOREVER MOVE- ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE

0

FOREVER MOVE- ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE

“Ljuska od jajeta i kurkuma, sve što je potrebno vašim zglobovima”

Ovaj patentirani sastojak je dokazan u znanstvenim radovima gdje je potvrđeno njegovo djelovanje u podršci zdravom kretanju, povećanju pokretljivosti zglobova.

NEM zaštićeni naziv za unutrašnju opnu jajeta u prahu i ekstrakta kurkume.

NEM je prirodan izvor glukozamina, hondroitina, hijaluronske kiseline, kolagena i drugih proteina i aminokiselina koji ulaze u sastav zglobova.

Održava zdravu hrskavicu, smanjuje bolove u zglobovima i ubrzava oporavak nakon vježbanja – u suštini svemu onom što je potrebno vašim zglobovima.

Dodatno smo poboljšali efekte u ovoj revolucionarnoj formuli dodatkom ekstrakta kurkume i to u kombinaciji koja koristi patentiranu tehnologiju emulziranja BioCurc.

Kurkuma je oduvijek bila poznata kao biljka koja podržava zdrave zglobove, proizvodi antioksidanse, ali ovaj patentiran proces omogućuje čak do 100% veću bioraspoloživost – čineći maksimalnu apsorpciju u tijelu kako bi se ovaj fantastičan sastojak iskoristio.

Dugo je već poznato da glukozamin i hondroitin pomažu zglobovima i mišićima – ali mi želimo više od toga. Potrebno nam je nešto što brže djeluje, sa kliničkim ispitivanjima, pa smo izvukli najbolje od znanosti i prirode i stvorili kombinaciju koja je dala rezultate za 7 do 10 dana.

Potvrđeno je da je čak 5 puta efikasnija od samih glukozamina i hondroitina!

Opna ljuske jajeta, nazvana NEM, je prirodan izvor sastojaka koji proizvode hondroitin, hijaluronsku kiselinu, kolagen i glukozaminoglikene.

Ovaj znanstveno dokazan, odličan sastojak pospješuje amplitudu pokreta, poboljšava stanje i fleksibilnost zglobova, čini hrskavicu zdravom, smanjuje bol u zglobovima i ubrzava oporavak nakon vježbanja.

Jeste li se ikada zapitali kako ljuska od jajeta može biti toliko moćna?

Svemu tome smo dodali još jedan sastojak: kurkumin iz kurkume, i to ne u bilo kakvom obliku, već u obliku BioCurc koja posjeduje novu tehnologiju spajanja sastojaka i njihove emulzije.

Krećite se slobodno postignite fleksibilnost i ugodan osjećaj u zglobovima uz Foreverov najnoviji i klinički najnapredniji dodatak za zglobove i mišiće, FOREVER MOVE.

Proizvod je dodatak prehrani i može se primijeniti uz medicinsku terapiju. 

Proizvod sadrži 90 tableta

Mogućnost narudžbe:

Forever Living posluje u preko 160 država svijeta, ako želite naručiti proizvod možete nam se obratiti putem kontakt obrazca na stranici ili nazovite na tel.+385 92/199-3693 ili kliknite link i naručite proizvod u državi u kojoj se trenutno nalazite Forever Card Club WEB SHOP

 

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More