FOREVER GARLIC-THYME, doza češnjaka bez mirisa

0

FOREVER GARLIC-THYME, doza češnjaka bez mirisa

Od davnina je poznato da bijeli luk ima blagotvoran učinak na zdravlje. 

Istraživanja su pokazala da konzumiranje jela s pet grama sirovog i isjeckanog, odnosno dva cijela češnja bijelog luka drastično brzo, čak za samo tri sata, aktivira gene koji su uključeni u proizvodnju bijelih krvnih zrnaca, koja jačaju imunitet.

Liječnici ne mogu sa sigurnošću utvrditi da se bijeli luk može tako brzo izboriti s prehladom, ali istraživanja koja su ranije provedena upućuju na tu pretpostavku.

Ispitanici koji su jeli bijeli luk, rjeđe su bili bolesni, a simptomi su brže prolazili nego kod onih koji ga nisu jeli.

To je, kažu, zbog selena, nekih enzima i vitamina C u bijelom luku. Inače, selen je esencijalni element koji se nalazi u tijelu u malim količinama. Djeluje usko sa vitaminom E u nekim metaboličkim procesima i poticanju normalnog rasta tijela i plodnosti.

Selen je prirodni antioksidans i smatra se da čuva elastičnost tkiva, odgađajući oksidaciju višestruko nezasićenih masnih kiselina.

FOREVER GARLIC-THYME

Forever Living vam preporučuje dodatak prehrani u obliku tableta FOREVER GARLIC-THYME koji sadrži sve dobrobiti češnjaka, ali pri tome bez popratnog mirisa.

Koristeći FOREVER GARLIC-THYME borite se protiv oksidativnog stresa dvostrukim napadom češnjaka i timijana u gel kapsulama bez mirisa i jednostavnim za uporabu.

Osim što vas brani od infekcija. Češnjak je koristan i za vaš kardiovaskularni sustav, a pri njegovu rezanju dolazi do reakcije enzima koji proizvode snažnu ljekovitu tvar koja poboljšava imunitet.

Timijan koji raste u Sredozemlju, dugo se cijeni zbog svojeg utjecaja na poboljšanje imuniteta.

Ako vas je ‘uhvatila’ prehlada, probajte uzeti dozu ovog Foreverovog proizvoda.

Također, bijeli luk sadrži eterična ulja, vitamine A, B1, B2 i C, a od minerala kalcij, željezo te amino-kiseline i enzime.

U ovo vrijeme gripe i prehlade, bijeli luk je najbolji izbor. 

Proizvod je dodatak prehrani i može se primijeniti uz medicinsku terapiju

Proizvod sadrži 100 gel kapsula

Mogućnost narudžbe:

Forever Living posluje u preko 160 država svijeta, ako želite naručiti proizvod izvan Hrvatske možete nam se obratiti putem kontakt obrazca na stranici ili nazovite na tel. +385 92/199-3693

 

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More