Aloe Berry Nectar – pomoć za slabokrvnost i imunitet!

0

Aloe Berry Nectar – pomoć za slabokrvnost i imunitet!

Često se susrećemo s pojmom slabokrvnosti. Postavlja se pitanje, koje dodatke prehrani koristiti kako bi poboljšali krvnu sliku i što promjeniti u prehrani. Jeste li znali da uz pomoć proizvoda Aloe Berry Nectar– možete popraviti svoju krvnu sliku i riješiti se slabokrvnosti.

A time i ojačati imunitet, te riješiti brojne urološke i ginekološke tegobe.

Forever Aloe Berry Nectar prirodna pomoć za vaš organizam kod slabokrvnosti i slabog imuniteta. Ovaj prirodni napitak sadrži oko 85 % Aloe Vera Gela i 13% brusnice i jabuke. U svom posebnom sastavu ima sva ljekovita svojstva koja se nalaze u Aloe Vera gelu. Zahvaljujući brusnici i jabuci, ima veću koncentraciju vitamina i kalija.

Kompanija Forever Living Products kao vodeći svjetski uzgajivač, prerađivač i distributer Aloe Vere osmislila je vrhunski spoj 100% prirodnog, čistog stabiliziranog gela Aloe Vere i brusnice i jabuke.

Uz blagotvorno djelovanje brusnice i jabuke, sadrži i sve vitamine, minerale, enzime te aminokiseline koje karakteriziraju i sam Aloe Vera gel.

Brusnice su prirodni izvor pikogenola, snažnog atioksidansa koji je posebice djelotvoran u očuvanju kolagena, koji služi za zdraviji izgled kože.Osim što ima reputaciju pročišćivača mokraćnih kanala, brusnice sadrže veliku količinu vitamina C, ujedno Aloe Vera u kombinaciji sa spomenutom brusnicom uvelike se koristi i u ginekologiji!

Aloe Berry Nectar se pije uz obrok ili samostalno. Pripravljen je od mješavine svježih brusnica i jabuka, obogaćen Aloe vera gelom. Njegov savršen i sladak okus potpuno je prirodan, a s dodatkom prirodnog voćnog šećera dostatno je sladak da ga jednako mogu koristiti odrasli i djeca.

Svojim finim voćnim okusom primamljiv je i djeci te će rado postati njihov zdrav dnevni napitak!!!

Kako djeluje i primjenjuje se Aloe Berry Nectar?

Aloe Berry Nectar osim što pomaže kod slabokrvnosti, dakle popravlja krvnu sliku, velika je pomoć svima koji imaju problema sa urinarnim traktom , pomaže kod ginekoloških problema, te problema s potencijom, bolesti spolnih organa te sterilitetom.

Može se također upotrebljavati i kod alergije, astme, bolesti bubrega, kemoterapija, epilepsije, oporavka nakon teških bolesti kako bi ojačali organizam i podigli imunitet.

Kod slučaja teškog bronhitisa ili upale pluća Aloe Berry Nectar uvelike ublažava:

– kašalj

– pomaže izbacivanju sekreta

– snižava tjelesnu temperaturu

– povećava energiju

– pospješuje apetit

Svakako preporučujemo ovaj proizvod za djecu (pomaže kod podizanja imuniteta) te kod trudnica i ostalih koji pate od anemije i loše krvne slike.

 Aloe Berry Nectar ima višestruko djelovanje:

– poboljšava krvnu sliku, uklanjajući slabokrvnost

– podiže imunitet

– pomaže kod bronhitisa i plućnih bolesti

– pomaže kod urinarnih infekcija

– pomaže kod raznih ginekoloških problema.

S potpunim pravom ovaj napitak nazivaju „energetska bomba”

Proizvod je dodatak prehrani i može se primjeniti uz medicinsku terapiju.

Proizvod je u pakiranju od 1 litre

Cijena 41,43 EUR

(312,15 KN)

Ako želite naručiti TRI PACK ( tri litre Aloe Vera Berry) za mjesečnu terapiju ostvarujete 5% popusta i možete birati opciju NOVI KUPAC ili nam se za narudžbe pouzećem javite putem kontakt obrasca na stranici. 

MOGUĆNOST NARUDŽBE:

-putem web shopa

-ili pouzećem

Forever Living posluje u preko 160 država svijeta, ako želite naručiti proizvod izvan Hrvatske možete nam se obratiti putem kontakt obrazca na stranici ili nazovite na tel. 092/199-3693

 

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More