VAŽNOST KOLAGENA ZA CJELOKUPNI ORGANIZAM

0

VAŽNOST KOLAGENA ZA CJELOKUPNI ORGANIZAM

Kolageni su najzastupljeniji proteini u ljudskom organizmu i glavna proteinska komponenta kože, kostiju i vezivnog tkiva.

Što se s njim događa kako starimo i kako nadomjestiti gubitak kolagena?

Kada govorimo o važnosti kolagena i njegovoj ulozi u organizmu govorimo o jednom od temeljnih tkiva – vezivnom tkivu, koje zajedno s hrskavičnim i koštanim čini potporno tkivo, a rasprostranjeno je po cijelom tijelu.

ULOGA KOLAGENA U ORGANIZMU

Povezuje pojedine kosti u zglobove, gradi ovojnice oko organa i međusobno ih odvaja, povezuje kožu sa strukturama ispod nje, obavija mišiće i pojedine mišićne grupe, oblaže i štiti krvne žile i živce na mjestima na kojima ulaze ili izlaze iz organa, tako da, osim potporne, ima i nutritivnu ulogu.

KAKO STARIMO SMANJUJE SE SPOSOBNOST OBNOVE KOLAGENA U ORGANIZMU

U mladosti se gubitak kolagena brzo nadomjesti, no s godinama postaje sve izraženiji, pa se pretpostavlja da nakon 25.  godine života tijelo prosječno gubi 1,5 posto kolagena godišnje.

Gubitak kolagena negativno se odražava na izgled i funkciju cijelog tijela, te dovodi do različitih degenerativnih promjena. Nedostatak kolagena, među ostalim, uzrokuje poremećaj koštano-mišićnog sustava (artritis, ukočenost, mišićne ozljede), poremećaj u funkciji imunosnog sustava i pojavu tjelesnih promjena povezanih sa starenjem, kao što su bore, celulit, suhoća kože, kosa i koža bez sjaja te narušen oblik tijela.

KAKO NADOMJESTITI GUBITAK KOLAGENA

Način života, pravilna prehrana i kontinuirana tjelesna aktivnost donekle mogu ublažiti i usporiti gubitak kolagena i moguće posljedice. Međutim, u suvremenom načinu života, to nije dovoljno.

Zdravlje, snaga i ljepota nisu više atributi koji se očekuju i povezuju samo s mlađim ženama i muškarcima.
Oni su često uvjet za uspjeh, ali sve više i naša (opravdana) želja i potreba za kvalitetnim životom i u starijoj životnoj dobi.

Namjena dodataka prehrani s kolagenom je usporavanje fiziološkoga gubitka kolagena.

KOLAGEN U FOREVER LIVING ASORTIMANU

Među brojnim proizvodima Forevera koji podižu kvalitetu našeg zdravlja, nalazi se i dodatak prehrani pod nazivom Infinite by Forever Firming complex
Tablete kolagena Firming complex, sastavni su dio seta za kompletnu njegu kože, Infinite by Forever, ali se mogu kupiti i pojedinačno.

Pakiranje sadrži 60 tableta

Proizvod je dodatak prehrani i može se primijeniti uz medicinsku terapiju.

MOGUĆNOST NARUDŽBE:

-putem web shopa NARUČI SADA

-ili pouzećem

Forever Living posluje u preko 160 država svijeta, ako želite naručiti proizvod možete nam se obratiti putem kontakt obrazca na stranici ili nazovite na tel. +385 92/199-3693 ili kliknite link i naručite proizvod u državi u kojoj se trenutno nalazite Forever Card Club WEB SHOP

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More