Upoznajte Novi Proizvod u Forever Asortimanu

0

Absorbent-D-tablete za žvakanje

Forever Living je ponosno predstavio svoj najnoviji proizvod u asortimanu, nazvan Absorbent-D.

Ovaj revolucionarni dodatak predstavlja spoj naprednih sastojaka dizajniranih da podrže vaše zdravlje i dobrobit na jedinstven način, a poznato je kako vitamin D utječe i na naše raspoloženje, te rad metabolizma.

Forever Absorbent-D i njegove prednosti

1. Vitamin D3: ključan za očuvanje zdravlja kostiju, imunološkog sustava i općeg zdravlja, vitamin D3 je jedan od glavnih sastojaka u Absorbent-D. Ovaj esencijalni vitamin igra ključnu ulogu u apsorpciji kalcija i fosfora, pružajući podršku za jake kosti i mišiće, te jačanje imunološkog sustava.

2. Aloe Vera: poznata po svojim brojnim zdravstvenim prednostima, aloe vera je još jedan ključni sastojak u Absorbent-D. Osim što pruža hidrataciju i podržava zdravlje probavnog sustava, aloe vera također pomaže u apsorpciji nutrijenata, čineći ovaj proizvod još učinkovitijim.

3. Kalcij: Važan za zdravlje kostiju, zubi i mišića, kalcij je ključni mineral prisutan u Absorbent-D. Kombinacija kalcija s vitaminom D3 omogućuje bolju apsorpciju ovog vitalnog minerala, što rezultira snažnijim kostima i općenito boljim zdravljem.

4. Vitamin E doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa

Namjena Proizvoda:

Absorbent-D je dizajniran s ciljem pružanja podrške vašem zdravlju kostiju, imunološkom sustavu i općem blagostanju. Redovita konzumacija ovog proizvoda može pomoći u:

  1. Jačanju kostiju: zahvaljujući kombinaciji vitamina D3 i kalcija, Absorbent-D podržava zdravlje kostiju i smanjuje rizik od osteoporoze i drugih bolesti kostiju.
  2. Podršci imunološkom sustavu: vitamin D3 igra ključnu ulogu u jačanju imunološkog sustava, pomažući tijelu da se odupre infekcijama i bolestima.
  3. Poboljšanju općeg zdravlja: redovita konzumacija Absorbent-D može doprinijeti općem zdravlju i dobrobiti, pružajući tijelu esencijalne nutrijente potrebne za optimalno funkcioniranje.

Uz svoj jedinstveni sastav i brojne prednosti, Absorbent-D postaje neizostavan dodatak vašoj svakodnevnoj rutini.

Za sve one koji traže efikasan način očuvanja zdravlja kostiju, imunološkog sustava i općeg blagostanja, Forever Living s ponosom preporučuje Absorbent-D – vaš novi saveznik u održavanju zdravog i aktivnog života.

Proizvod je u pakiranju od 60 tableta

MOGUĆNOST NARUDŽBE:

-putem web shopa

-ili pouzećem

Forever Living posluje u preko 160 država svijeta, ako želite naručiti proizvod možete nam se obratiti putem kontakt obrazca na stranici ili nazovite na tel. +385 92/199-3693 ili kliknite link i naručite proizvod u državi u kojoj se trenutno nalazite Forever Card Club WEB SHOP

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More