UTJECAJ ALOE VERE I LJEKOVITOG BILJA NA DIJABETES

0

Pobijedite dijabetes prirodnim putem!

Dijabetes ili šećerna bolest je poremećaj metabolizma glukoze u tijelu. Glukoza služi kao važan izvor energije, a za to je ključan hormon inzulin kojeg luči gušterača. Inzulin omogućuje ulazak i korištenje glukoze u stanicama.

Dijabetes tipa 2, sve je češća pojava kod odraslih osoba, ali u posljednje vrijeme i kod djece. Uglavnom je to posljedica suvremenog načina života-neredovitih obroka, brze hrane, kao i posljedice stresa zbog užurbanog načina života.

Dijabetes posljednjih godina bilježi enormni porast broja oboljelih u svijetu.

Najčešći simptomi dijabetesa su;

pojačana žeđ i suhoća usta

-učestalo mokrenje

pojačana glad

umor i iscrpljenost

trnci u stopalima

sporo cijeljenje rana i infekcije

neobjašnjiv gubitak težine

U tom slučaju na dijabetes upućuje razina glukoze veća veća od 7 mmol/L. Prije vađenja krvi ne smije se ništa jesti i piti najmanje 8 sati, osim vode.

 

Kako na prirodan način regulirati razinu šećera u krvi

 

Kombinacija Aloe Vera gel napitka, Aloe Blossom Herbal Tea i Fields of Greens prema dosadašnjim iskustvima korisnika proizvoda pokazala je dobar učinak kod reguliranja razine šećera u krvi i ubrzavanja metabolizma. Naravno uz pravilnu prehranu i fizičku aktivnost.

Na našoj web stranici možete pročitati više informacija o ovim proizvodima, a u članku ćemo podsjetiti ukratko na značaj proizvoda i njihovo djelovanje, kako preventivno tako i kao pomoć kod dijabetesa.

 

Aloe Vera Gel napitak

Djeluje blagotvorno na mnogobrojne funkcije u organizmu; jača imunitet, smanjuje upale, ima antivirusni, antibakterijski i antifugicidni učinak, detoksicira organizam. Potiče metabolizam i rad probavnog sustava.

Aloe Vera gel potiče probavu i neutralizira povišenu želučanu kiselinu, normalizira pH stolice, pomaže kod iritibalnog crijevnog sindroma, kolitisa, proljeva i zatovora. Prodire kroz stjenke probavnog trakta, te ispire štetne bakterije i čisti crijevne resice koje su skladište toksina. Na taj način smanjuje upalu, povećava apsorpciju hranjivih tvari, te podiže imunitet organizma ALOE VERA GEL, ZAŠTO FOREVER?

 

Aloe Blossom Herbal Tea

Čaj od cvijeta aloe vere i još desetak ljekovitih biljaka s aromom cimeta. Bez kofeina i teina te se može koristiti i preventivno i kod oboljenja razih stanja organizma ALOE BLOSSOM HERBAL TEA

 

Fields of Greens

Dodatak prehrani u obliku tableta, proizvod od mladog zelenog ječma, lucerke i pšenice. Proizvod sadrži beta karoten, aminokiseline, enzime, vitamine, minerale, klorofil i ima antioksidativni učinak. Djeluje na snižavanje razine šećera u krvi, regulira tjelesnu težinu, probavu, ubrzava metabolizam, te regulira funkciju jetre, žuči, slezene, a zbog svog bogatog sastava djeluje i kod anemije FIELDS OF GREENS

Uz korištenje ovih proizvoda bitno je imati uravnoteženu prehranu i blagu fizičku aktivnost, te puno kretanja.

A takodjer je jako važno za naglasiti da je svakodnevno potreban dovoljan unos vode u organizam.

Trebate li više informacija, preporuku proizvoda ili želite naručiti proizvod možete se javiti putem kontakt obrasca na stranici ili nazvati na tel. 092/199-3693

Proizvode možete naručiti putem web shopa ili pouzećem.

Na kombinaciju sva tri proizvoda možete iskoristiti 5% popusta.

Proizvodi su dodaci prehrani i mogu se primjeniti uz medicinsku terapiju.

Forever Living posluje u preko 160 država svijeta, ako želite naručiti proizvod možete nam se obratiti putem kontakt obrazca na stranici ili nazovite na tel.+385 92/199-3693 ili kliknite link i naručite proizvod u državi u kojoj se trenutno nalazite Forever Card Club WEB SHOP

 

 

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More