Postani poslovni partner- kompanije Forever Living

0

Pridruži se američkoj kompaniji koja je zastupljena na svjetskom tržištu preko 40 godina s proizvodima za zdravlje i njegu. U svom asortimanu ima dodatke prehrani, napitke, proizvode za njegu kože, regulaciju tjelesne težine, osobnu higijenu.

Forever Living je jedan od najvećih proizvođača proizvoda na bazi aloe vere s vlastitim plantažama aloe vere, posebno treba naglasiti iz sorte Aloe Vera Barbadensis Miller iz porodice ljiljana.

To je i jedan od razloga zašto je Foreverov Aloe Vera gel napitak, drukčiji od ostalih na tržištu Aloe Vera gel, zašto Forever?

Poslovna mogućnost u Foreveru nudi svakom poslovnom partneru samostalnost u radu, ali istovremeno pruža svu potrebnu edukaciju i podršku u radu kroz izgradnju vlastitog poslovanja.

U Foreveru nema članarine, niti vremenskih rokova za narudžbu proizvoda. Svaki poslovni partner sam određuje svoju dinamiku rada i za to je adekvatno nagrađen.

Svi raspoloživi certifikati jamče sigurnost i kvalitetu proizvoda.

Svi podaci za poslovanje s kompanijom Forever na jednom mjestu! Biolink s web shopom i ostalim korisnim linkovima, kliknite u nastavku;

Businesscard.club/Aloe-Vera-Monika-nezavisni-zastupnik-FLP

 

Certifikati koje posjeduje Forever Living products

Forever Living Products nastoji globalno unaprijediti kvalitetu života kako bi se članovima omogućilo da čine više, da se osjećaju bolje i žive duže.

“Forever Living products želi postati predvodnik u svojoj gospodarskoj grani”. Vodeća se pozicija može definirati na različite načine. Dodatni argument je neprestani rast od osnivanja u svih preko 40 godina postojanja i ukupni godišnji promet od nekoliko milijardi dolara.

Želite li bolje zdravlje?
Želite bolje imovinsko stanje?
Želite sigurnu budućnost?
Forever je tu za vas.

Možda već imate izgrađen posao u nekoj od djelatnosti zdravstva i njege, pa biste željeli upotpuniti svoju ponudu usluga ili ste pojedinac koji se želi uključiti u Forever i okušati poslovnu mogućnost, pruža vam se prilika.

Kompanija Forever posluje sa svojim partnerima kroz gradnju mreže kupaca i članova. Birate svoj model rada online ili offline po sistemu preporuke. Svatko tko je probao Forever Living proizvode i uvjerio se u njihovu kvalitetu, može uspješno preporučiti proizvode i drugima.

Internet marketing vam omogućuje prisutnost poslovanja u cijelom svijetu u preko 160 država u kojima Forever ima poslovanje. Uz sve pogodnosti koje ostvarujete kao suradnik-distributer.

Kako ostvariti popust od 5 do 30%

Za više informacija o uvjetima poslovanja i marketing planu možete nas kontaktirati putem kontakt obrazca  na stranici ili nazvati na tel. +385 092/199-3693

Forever Living posluje u preko 160 država svijeta, ako želite naručiti proizvod izvan Hrvatske ili vas zanima poslovna suradnja, kontaktirajte putem ranije navedenog.

 

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More