POMAŽE LI ALOE VERA, KOD PSORIJAZE?

0

Pomaže li Aloe Vera kod psorijaze? Ovo je vrlo često pitanje s kojim nam se obraćate putem web stranice i u osobnom kontaktu. Može li pomoći u rješavanju tegoba?

O blagodatima Aloe Vera gela u Forever asortimanu smo puno do sada pisali na ovoj stranici, a prema dosadašnjim iskustvima korisnika možemo preporučiti određene proizvode iz asortimana koji su pokazali jako dobar učinak kod problema s psorijazom.

Ono što možemo zaključiti da velika većina osoba koja ima problem s psorijazom ili nekim drugim oblikom kožne bolesti nikada nije posezala za čišćenjem organizma iznutra. Uglavnom su to bili razni proizvodi za njegu kože i vanjsku primjenu.

Vrlo je važno očistiti organizam i posebice crijeva od svih štetnih toksina koji se na kraju manifestiraju na kožu u obliku kožnih bolesti. Nakon što su crijeva postala propusna i sve štetne tvari dospjevaju u krvotok. Jako je važno pristupiti unutarnjem čišćenju organizma, a potom ga nahraniti, te izvana primjeniti proizvode za njegu kože.

Uz to je bitno promijeniti i prehranu, koja ne smije sadržavati hranu bogatu aditivima, konzervansima i ostalim štetnim sastojcima, treba uvesti u prehranu što više svježeg voća i povrća, cijeđenih sokova i što više čiste negazirane vode.

Za početak malo o psorijazi

Psorijaza je kronična bolest kože od koje pati ukupno 2-3% svjetske populacije. Genetski je uvjetovana i jednako se često pojavljuje kod oba spola. Ujedno je i jedna od najčešćih kroničnih bolesti kože. Na temelju kliničke slike razlikujemo dva najčešća oblika psorijaze, pustuloznu i plak-psorijazu, koja je mnogo češća. U više od 90% bolesnika s plak psorijazom bolest ima kroničan tijek, dok približno 25-30% oboljelih ima umjereno težak do težak oblik psorijaze. To su bolesnici kod kojih je rizik za komorbiditete i smrt veći nego u općoj populaciji.

Nova otkrića i razumijevanje patogeneze dokazuju, kako psorijaza nije samo bolest kože, već i bolest čitavog tijela. Neliječena i neadekvatno liječena psorijaza predstavlja veliko psihičko opterećenje, te povećava rizik od kardiovaskularnih bolesti i smrtnosti.

Liječenje psorijaze

Osobama oboljelim od psorijaze su potrebne redovite kontrole kod liječnika specijaliste, te pridržavanje terapije kako bi se postigao što bolji učinak liječenja.

Uz lijekove, prema iskustvima korisnika, vrlo su učinkoviti i prirodni proizvodi na bazi Aloe Vere koja je od davnina poznata po svojim ljekovitim svojstvima.

Oni koji traže prirodno rješenje, mogu saznati više u nastavku članka, što preporučujemo prema pozitivnim iskustvima dosadašnjih brojnih korisnika.

Kako Aloe Vera pomaže kod psorijaze?

Kao što smo napisali na početku jako je važno krenuti s dodacima prehrani i proizvodima za njegu kože istovremeno. To znači konzumirati Aloe Vera gel napitak posebice “žuti” klasični, Forever Artic Sea Omega 3, te izvana tretirati kožu sprejom Aloe First, te kremom Aloe propolis.

Kratko o proizvodima u nastavku;

Aloe Vera gel

napitak iz pulpe(središnjeg dijela lista) Aloe Vere koji je zadržao sva njena ljekovita svojstva.

Aloe Vera je izuzetno korisna i učinkovita u liječenju svih kožnih tegoba. Aloe Vera pomaže kod psorijaze i zato se preporučuje konzumirati Aloe Vera gel napitak, kao prvi proizvod u navedenoj kombinaciji proizvoda.

Aloe Vera gel napitak

Artic Sea Omega 3

Dobre masne kiseline su itekako važne za kožu i obnovu epitela kože. Ovaj proizvod sadrži uravnotežen odnos masnih kiselina DHA i EPA dobivenih iz lignji, riba i maslinovo ulje bogato oleinskom kiselinom.

Ujedno Artic Sea Omega 3 pomaže zdravlju srca i krvožilnog sustava, mozga i očiju.

Forever Artic Sea Omega 3

Aloe First spray

je jedan od TOP proizvoda iz Forever asortimana koji je nezamjenjiv kod svih oblika kožnih tegoba.

Sadrži aloe veru, alantoin, propolis i još desetak ljekovitih biljaka. Ovaj proizvod s pravom nazivaju „dio kućne ljekarne” u obliku je emulzije i može se višestruko primjeniti.

Aloe First spray

Aloe propolis krema

kombinacija Aloe Vere, propolisa, kamilice, vitamin A i E. Zbog svog sastava izuzetno vlaži kožu i pomaže kod većine kožnih bolesti. Ima antibiotski učinak na kožu.

Za kraj možemo samo preporučiti ovu kombinaciju proizvoda, kao pomoć kod psorijaze i ostalih kožnih tegoba, za sve koji traže prirodno rješenje problema.

Paket za kožumjesečna terapija

Za kupnju paketa proizvoda možete ostvariti 5% popusta

Proizvode možete naručiti putem web shopa na ovoj stranici i POUZEĆEM.

Forever Living posluje u preko 160 država svijeta, ako želite naručiti proizvod možete nam se obratiti putem kontakt obrazca na stranici ili nazovite na tel.+385 92/199-3693 ili kliknite link i naručite proizvod u državi u kojoj se trenutno nalazite Forever Card Club WEB SHOP

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More