PREDMENOPAUZA I MENOPAUZA-KAKO SI POMOĆI PRIRODNIM PUTEM

0

Predmenopauza i menopauza ne bi trebale biti tabu tema i razdoblje u kojem se žene trebaju povući iz svih dosadašnjih aktivnosti, povlačiti u sebe i trpjeti posljedice ovog razdoblja zbog promjene razine hormona i povremenog ili trajnog izostanka menstruacije.

Predmenopauza sve ranije nastupa kod žena, a menopauzom se smatra kraj menstrualnog ciklusa. Odnosno kraj reproduktivne dobi žene. Smatra se da prosječna žena u tom razdoblju provede jednu trećinu svog života.

Sve je više upita na našoj web stranici, kako si pomoći prirodnim proizvodima i ublažiti tegobe koje donosi ovo razdoblje. Za početak o predmenopauzi, menopauzi, simptomima i posljedicama.

Menopauza može biti prilika za novi početak ili za propuštene životne prilike.

Menopauza zato više nije tema o kojoj se ne priča ni „završetak mladosti“, nego vrijeme u kojem je ženi pružena prilika da se okrene sebi i poboljša kvalitetu svog života i to na svim područjima.

Menopauza ili klimakterij

Menopauza ili klimakterij označava razdoblje koje počinje postepenim smanjenjem funkcije reproduktivnih organa, a uključuje perimenopauzu i prvih deset godina postmenopauze.

Promjena raspoloženja, valunzi

Nastaju kao rezultat naglog pada razine estrogena.

Prvi simptom je umor i iscrpljenost, koji pronalazimo u gotovo 90% žena. Psihičke tegobe, najčešće u obliku depresije, poremećaj spavanja i loš san, što rezultira i oblikom nervoze.

https://aloeveramonika-team.com/forever-multi-maca-za-ravnotezu-hormona/

Forever Multi-Maca- dodatak prehrani za ravnotežu hormona

Osim umora i već spomenutih poremećaja, “valunzi” su praktički postali sinonim za ranu menopauzu.

Val vrućine završava znojenjem i s vremenom padom temperature. Napadaji su češći noću, za vrijeme sna.

Posljedice nedostatka estrogena javljaju se  nakon menopauze i uglavnom se očituju kao urogenitalna atrofija, promjene kože i kose, smanjenje libida i pad kognitivnih funkcija.

 

Vitolize Women-vitamini za žensko zdravlje

Zbog izrazitog stanjenja sluznice javljaju se tegobe u vidu suhoće, svrbeža i žarenja rodnice. Česti su vaginalni iscjedci kao posljedica infekcija različitim uzročnicima. Spolni odnosi zbog svega navedenog postaju bolni. Što se tiče urinarnih tegoba, one su najčešće predstavljene u vidu učestalog, hitnog (često i noćnog) mokrenja praćenog bolom kao posljedicom čestih infekcija.

Da biste podigle kvalitetu zdravlja, u Forever ponudi vam preporučujemo dva proizvoda;

Forever Multi-Maca za normaliziranje razine hormona i pojačanje libida, te Vitolize Women – kompleks vitamina i minerala za bolju vitalnost žena.

Proizvodi su dodaci prehrani i nisu zamjena za medicinsku terapiju.

Proizvode možete naručiti:

-putem WEB SHOPA

-ili POUZEĆEM

Forever Living posluje u preko 160 država svijeta, ako želite naručiti proizvod možete nam se obratiti putem kontakt obrazca na stranici ili nazovite na tel.+385 92/199-3693 ili kliknite link i naručite proizvod u državi u kojoj se trenutno nalazite Forever Card Club WEB SHOP

Izvor; krenizdravo.hr i vasezdravlje.hr

 

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More