FOREVER THERM- UBRZAVA METABOLIZAM

0

FOREVER THERM- UBRZAVA METABOLIZAM

Često čujemo izraz usporen metabolizam. To obično rezultira gojaznošću i prekomjernom težinom. Kroz sve postojeće dijete kilogrami ipak ne odlaze. Pitate se u čemu griješite, na dijeti ste, a vaga pokazuje uvijek isto stanje ili vama i dalje nezadovoljavajuću brojku.

Metabolizam je skup reakcija koje se odvijaju u živom organizmu, a označavaju razgradnju i sintezu hranjivih tvari.

Metabolizam ne znači samo razgradnju hrane koju ste pojeli, već i izgradnju tkiva, mišića i zaliha od rezervnih tvari.

Kako ubrzati metabolizam, probavu i mršavljenje. Najbolji način za to je promjena prehrane i dinamike vježbanja. Uz to možete koristiti i korisne dodatke prehrani koji će potaknuti metabolizam na bržu razgradnju hranjivih tvari putem probave, što vam upravo pruža FOREVER THERM.

KAKO UBRZATI METABOLIZAM I SMRŠAVITI?

Mršavljenje zahtijeva manji unos kalorija, a ako znate koliko ih dnevno unesete i potrošite, možete dobiti približnu sliku koliko ste u plusu ili u minusu.

Svakako treba smanjiti dnevni unos kalorija i povećati fizičku aktivnost, ali to jako ovisi o stanju organizma i metabolizma što se može procijeniti vrijednostima radnog i bazalnog metabolizma.

Kako ubrzati metabolizam prirodnim putem?

Prirodni put se nekad čini i najtežim, međutim ne postoji čudotvorni pripravak od kojeg možete naglo smršaviti i ostati potpuno zdravi i fizički spremni.

Neke namirnice prirodno djeluju na ubrzanje metabolizma.

FOREVER THERM sadrži dodatak zelenog čaja, guarane, prirodnog kofeina i maline što pomaže podizanju energije i pokreće metabolizam.

Vitamin B pomaže tijelu u probavljanju ugljikohidrata, proteina, masti. Ova snažna mješavina biljnih ekstrakata i hranjivih tvari pomoći će vam u postizanju željene mase.

Neka vaš saveznik u topljenju kilograma i ubrzavanju metabolizma bude, FOREVER THERM.

Pakiranje sadrži 60 tableta

Proizvod je dodatak prehrani i može se primijeniti uz medicinsku terapiju. 

Mogućnost narudžbe:

Forever Living posluje u preko 160 država svijeta, ako želite naručiti proizvod možete nam se obratiti putem kontakt obrazca na stranici ili nazovite na tel. +385 092/199-3693

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More