FOREVER MARINE COLLAGEN-NOVO U PONUDI!

0

Forever Marine Collagen je dodatak prehrani koji utječe na usporavanje procesa starenja.

Kolagen je najzastupljeniji protein u ljudskom organizmu koji je zaslužan za pravilan razvoj kostiju, kože, mišića, kose i noktiju, te ligamenata. Procesom starenja organizma smanjuje se proizvodnja kolagena u organizmu. Upravo zato je važno na pravilan način nadomjestiti zalihe kolagena u organizmu.

U zadnjih nekoliko godina kolagen je postao važan dodatak u kozmetičkoj torbici žena diljem svijeta.

Naše tijelo sadrži više različitih vrsta kolagena te između 33 – 38% bjelančevina u našem tijelu su kolageni. Zaduženi su za elastičnost kože i organa, te s godinama količina kolagena u tijelu prirodno opada.

Po prvi puta iz Forever Livinga na tržištu nam je dostupan Forever Marine Coolagen, potpuno prirodan kolagen koji će vašu kožu “podmladiti” nahraniti već nakon prva tri dana korištenja. Isprobajte ovaj nevjerojatan proizvod i vaša koža će vam biti zahvalna.

Uz konzumiranje kolagena vrlo je važna svakodnevna njega kože kojom ćete značajno utjecati na vidljivost rezultata ispijanja kolagena.

Predavanje Dan uspjeha Forever Hrvatska – dr. Albert Keresztenyi

Dodatna korist – Forever Marine Collagen

Bolni zglobovi –konzumiranje kolagena utječe se na stanje zglobova i hrskavica koje ih čuvaju. Smanjit će se bolovi i ojačat će se hrskavice te smanjiti njihovo trošenje.

Gustoća kostiju – proizvodnja kolagena u organizmu opada s godinama, razina kalcija u organizmu se također smanjuje. Ove dvije aktivne tvari značajno utječu na pojavu osteoporoze.

Mišićna masa –svakodnevnom konzumacijom kolagena može se utjecati na pravilnu funkciju mišića i povećanu mišićnu masu u organizmu posebno kod težih fizičkih napora.

Zdravlje srca – kolagen je dio strukture arterija, s godinama one postaju manje elastične i osjetljive. Konzumiranjem kolagena potiče se zdravlje krvožilnog sustava u tijelu.

Forever Marine Colagen-tekući kolagen

Česta pitanja za Forever Marine Collagen:

Što je Forever Marine Collagen?
Forever Marine Collagen je dodatak prehrani koji sadrži prirodni morski kolagen i pomaže u održavanju zdrave kože, kostiju, mišića, kose i noktiju.

Kako se Forever Marine Collagen koristi?
Forever Marine Collagen se preporučuje konzumirati jednom dnevno, po jednu dozu od 15 mililitara. Može se konzumirati samostalno ili se dodati u smoothie ili drugu tekućinu. Proizvod je dostupan u pakiranjima od 15 mililitara i jednostavan je za korištenje čak i u pokretu.

Koji su sastojci Forever Marine Collagena?
Forever Marine Collagen sadrži prirodni morski kolagen, koji se dobiva iz ribe, te prirodnih tvari poput ekstrakta borovnice, koji pomažu u pojačavanju učinaka kolagena. Proizvod ne sadrži šećere, gluten i laktozu!

Koje su prednosti korištenja Forever Marine Collagena?
Forever Marine Collagen pomaže u održavanju zdrave kože, kostiju, mišića, kose i noktiju. Također, pomaže u poboljšanju hidratacije kože, zaglađivanju i poboljšavanju strukture kože, te u zatezanju kože.

U Forever asortimanu možete naručiti i biljni kolagen kao dodatak prehrani u obliku tableta.

Važnost kolagena za cjelokupni organizam

Forever Marine Colagen:

Pakiranje 30 vrećica (450 ml) mjesečni paket

 

Mogućnost narudžbe:

-putem WEB SHOPA NARUČI SADA

-ili POUZEĆEM

Forever Living posluje u preko 160 država svijeta, ako želite naručiti proizvod možete nam se obratiti putem kontakt obrazca na stranici ili nazovite na tel. +385 92/199-3693 ili kliknite link i naručite proizvod u državi u kojoj se trenutno nalazite Forever Card Club WEB SHOP

 

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More