Forever Aloe Sunscreen

0

Vodootporna zaštita kože od sunca

Lijepo je ostvariti preplanuli ten prilikom sunčanja. Ali da bismo dobili željenu boju potrebna je i zaštita od UVA i UVB zračenja, te štetnog djelovanja sunčevih zraka.

Današnjim spoznajama o opasnostima prekomjernog izlaganja suncu u potrazi smo za najkvalitetnijim proizvodima za zaštitu kože od sunca. 

Forever Aloe Sunscreen vam pruža upravo to. Zahvaljujući gelu iz unutrašnjosti biljke aloe vere i  kombinacijom moderne znanosti i prirodnih sastojaka ovo djelotvorno sredstvo za sunčanje umiruje, hidratizira i štiti kožu od štetnog utjecaja sunčevih zraka i vjetra.

Sa zaštitnim faktorom 30, Forever Aloe Sunscreen odbija UVA i UVB sunčeve zrake, dok istodobno ovaj mek i lakorazmaziv losion od čistog stabiliziranog gela Aloe Vere pomaže u očuvanju prirodne vlage. 

Zaštita i njega kože za cijelu obitelj. Štiti od crvenila kože, pojave pjegica, hiperpigmentacije kože, te od pojave plikova od sunčanja. 

Uživajte u preplanulom tenu koji će trajati mjesecima.

Uz Aloe Sunscreen preporučujemo vam i Aloe First spray koji je će dodatno pružiti zaštitu i njegu kože i sluznice Aloe First spray

Zaštitni faktor SPF 30. Vodootporan do 80 minuta.

Proizvod se nalazi u pakiranju od 118 ml

Mogućnost narudžbe:

Forever Living posluje u preko 160 država svijeta, ako želite naručiti proizvod možete nam se obratiti putem kontakt obrazca na stranici ili nazovite na tel. +385 92/199-3693 ili kliknite link i naručite proizvod u državi u kojoj se trenutno nalazite Forever Card Club WEB SHOP

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More