BITNO JE OSTATI U FOKUSU

0

Užurbani i stresan način života često nas dovodi u situaciju da smo nervozni jer ne uspijevamo ispuniti sve dnevne zadatke. Bilo da je riječ o poslu, učenju, koncentriranosti na svakodnevne obaveze.

S godinama sve se više zaboravlja i sve je manje koncentracije. Volimo reći “izgubio/la sam fokus”.

Da bi ste izbjegli svakodnevnu nervozu i ostali smireni u svakoj situaciji, a ujedno odradili sve zadatke na dnevnoj bazi, preporučujemo vam dodatak prehrani Foreverov Focus. I radni dan će biti puno lakši s manje stresa.

Kombinacija tradicionalnog bilja, vitamina i minerala s klinički proučenim Cognizinom: nemojte samo prebroditi dan, utječite na njega uz Forever Focus.

Forever Focus sadrži ekstrakte rodiole, bakope, zelenog čaja i guarane – Forever Focus kombinira ove biljne sastojke s prirodnim blagotvornim učincima vitamina B6, B12, pantotenske kiseline, cinka i klinički proučenog Cognizina* kako bi vam pomogao kontrolirati svoj dan.

* Vitamini B6 i B12 doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji i pomažu u smanjenju osjećaja umora i iscrpljenosti i poboljšanju mentalnih sposobnosti. Savršeno za sportaše, studente, zaposlene i aktivne starije osobe.

Pantotenska kiselina takođe doprinosi smanjenju umora i pospanosti i doprinosi normalnom mentalnom učinku i normalnoj sintezi i metabolizmu steroidnih hormona, vitamina D i nekih neurotransmitera.

Cink doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Forever Focus

Ljudski mozak troši 20% tjelesne energije kada miruje, to znači da treba hranu kako bi održao koncentriranost tijekom dana.

Poboljšajte svoje kognitivne sposobnosti uz pomoć ovog proizvoda. Usredotočite se na dnevne obaveze, učenje i ostanite u fokusu svojih dnevnih zadataka.

Proizvod je dodatak prehrani i nije zamjena za medicinsku terapiju.

Proizvod je u pakiranju od 120 kapsula

Cijena 110,48 EUR

(832,41 KN)

 

Mogućnost narudžbe:

  • putem web shopa
  • ili pouzećem

Forever Living posluje u preko 160 država svijeta, ako želite naručiti proizvod  možete nam se obratiti putem kontakt obrazca na stranici ili nazovite na tel. +385 092/199-3693

MOGUĆNOST NARUDŽBE:

-putem web shopa 

-ili pouzećem

Forever Living posluje u preko 160 država svijeta, ako želite naručiti proizvod možete nam se obratiti putem kontakt obrazca na stranici ili nazovite na tel. +385 092/199-3693 ili kliknite link i naručite proizvod u državi u kojoj se trenutno nalazite Forever Card Club WEB SHOP

 

 

 

 

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More